Israel har gitt Egypt 24-timers frist

Kairo har spurt Israel om 24 timer til å mekle en de facto våpenhvile fram hos terrororganisasjonene på Gaza-stripen, med mål om å få en stans i rakettangrepene mot Israel.

Egyptiske kilder hevder overfor Yedioth Aharonoth at IDF har planlagt en større operasjon på Gaza-stripen den siste tiden, for å slå tilbake terrorgruppene. Israel skal ha gått med på å gi Egypt en frist fram til midnatt, natt til onsdag.

Forrige artikkelIsrael advarer: – Mulighetenes vindu i ferd med å stenge
Neste artikkelPA vil med i 16 FN-organer
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no