IDF forbereder seg til flåtens ankomst

Skipsflåten “Freedom Waves” på to båter og 30 personer er på vei mot Gaza-stripen fra Tyrkia, i et nytt forsøk på å bryte Israels sjøblokade av området.

Den israelske marinen forbereder seg nå på ulike scenarier som kan oppstå, skulle et forsøk å bryte blokaden inntreffe igjen. Israel ønsker ingen gjentakelse fra episoden som oppstod i mai 2010 da en skipsflåte gjennomførte et tilsvarende forsøk på blokadebrudd. Ni tyrkiske statsborgere mistet livet ombord i den ene av båtene, etter at aktivister angrep israelske soldater i det de bordet skipet.

Forrige artikkelAbbas-representant lovpriste Shalit-kidnappere
Neste artikkelFrankrike og Storbritannia avstår fra FN-stemme
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no