Lieberman: – Å hevde Jordan er Palestina, går imot Israels interesse

Å hevde at Jordan er Palestina går imot Israels interesse, internasjonal lov og fredsavtalen mellom Israel og Jordan, sa utenriksminister Avigdor Lieberman i et møte i Knessets utenriks- og forsvarskomité mandag.

– Å hevde Jordan er Palestina bygger ikke på virkeligheten, sa Lieberman. Knesset-medlem Ariye Eldad fra National Union svarte med å hevde at Lieberman stikker hodet i sanden. National Union er den israelske nasjonalforsamlingens mest høyreorienterte parti, og sitter i opposisjon. Eldad mener Israel bør arbeide for å opprette en palestinsk stat på østsiden av Jordan-elven. Han tror det vil oppstå en historisk mulighet til dette dersom opprørene i den arabiske verden tvinger kong Abdullah til å trekke seg fra makten.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise