Israel slipper inn byggevarer

Som varslet har den israelske regjeringen lettet blokaden av Gaza-stripen, etter at den israelske soldaten Gilad Shalit ble frigjort fra fangenskap.

Onsdag ble byggematerialer fraktet inn til området, som tillater at ti fabrikker ødelagt under Gaza-krigen kan gjenoppbygges igjen. Det bekrefter både palestinske og israelske kilder overfor Yedioth Aharonoth.

Forrige artikkelPA TV: – Regn renser Jerusalem for jødenes urenhet
Neste artikkelHøyreekstremt parti kan få plass i gresk regjering
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no