IDFs kontakt med Gaza i november

De israelske forsvarsstyrkene presenterer tall for sivil kontakt med Gaza i november.

IDF-statistikk for Gaza-kontakt i november. (Data: IDF)
IDF-statistikk for Gaza-kontakt i november. (Data: IDF)

Se statistikk-oversikt fra IDF øverst på denne siden.

I løpet av november måned har IDF stått for overføring av til sammen 149.165 tonn med varer gjennom grenseovergangene til Gaza-stripen. Dette tilsvarer over 90 kilo per innbygger på kyststripen.

1.336 pasienter og pårørende kom inn i Israel for medisinsk behandling i Israel eller på Vestbredden. 90 medarbeidere i internasjonale organisasjoner passerte grensestasjonene ut av Gaza. Det gjorde også 120 palestinere med spesialtillatelse for å delta i bryllup, begravelser eller annet familiebesøk.

1.340 forretningsmenn forlot Gaza-stripen.

IDF har laget en video på ett minutt som viser aktiviteten på en grenseovergang.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bmwAhDAiTxI[/youtube]

Forrige artikkelMobil avsalting av sjøvann
Neste artikkelHamas skryter av drap og skade på 7767 zionister
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.