IAF rammet mål på Gaza-stripen etter rakettangrep

De siste dagene er flere raketter avfyrt mot Sør-Israel fra Gaza-stripen. Det førte til at IAF gikk til aksjon mot to mål natt til onsdag.

Illustrasjon: IDF
Illustrasjon: IDF

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.


Målene var våpenlagre nord og sør på Gaza-stripen, opplyser IDF i en pressemelding som Jerusalem Post gjengir. Begge aksjonene beskrives som vellykket.

– IDF tolererer ikke angrep mot israelske sivile og IDF-soldater, og vil fortsette å handle mot terrorgrupper som truer Israel. Vi holder terrororganisasjonen Hamas ansvarlige for [hva som skjer på] Gaza, skriver pressekontoret.

Ifølge det israelske forsvaret er det hittil i år avfyrt 270 raketter mot israelske mål fra Gaza-stripen.

Forrige artikkelStøre: – Vi oppfatter at dette er noe som tas seriøst fra PAs side
Neste artikkel– Druser overtar som Israel-ambassadør i Norge
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no