Rakett avfyrt fra Gaza landet utenfor Netivot

Rakett avfyrt fra Gaza mot Israel. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)
Islamistene på Gazastripen har avfyrt mange raketter mot Israel. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

En rakett ble onsdag kveld avfyrt fra Gazastripen og landet utenfor byen Netivot i Sør-Israel med sine 32.000 innbyggere. Raketten landet i et tomt område, og det er ikke meldt om at den skal ha forårsaket skader, skriver avisen Times of Israel.

Hebraiske medier, som siterer militærkilder, sier raketten trolig ikke er avfyrt av Hamas, men av andre radikale salafistgrupper på Gazastripen. Det er to uker siden forrige gang det ble avfyrt raketter fra Gazastripen mot Israel.

Det israelske forsvaret skal torsdag morgen ha svart på onsdagens rakettangrep med å bombe to Hamas-installasjoner nord for Gaza. Israelske myndigheter holder Hamas ansvarlig for alle raketter avfyrt fra den Hamas-kontrollerte Gazastripen.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag