Rakett avfyrt fra Gaza landet utenfor Netivot

Ingen ble skadet da en rakett ble avfyrt fra Gaza mot Israel onsdag kveld.
Rakett avfyrt fra Gaza mot Israel. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)
Islamistene på Gazastripen har avfyrt mange raketter mot Israel. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

En rakett ble onsdag kveld avfyrt fra Gazastripen og landet utenfor byen Netivot i Sør-Israel med sine 32.000 innbyggere. Raketten landet i et tomt område, og det er ikke meldt om at den skal ha forårsaket skader, skriver avisen Times of Israel.

Hebraiske medier, som siterer militærkilder, sier raketten trolig ikke er avfyrt av Hamas, men av andre radikale salafistgrupper på Gazastripen. Det er to uker siden forrige gang det ble avfyrt raketter fra Gazastripen mot Israel.

Det israelske forsvaret skal torsdag morgen ha svart på onsdagens rakettangrep med å bombe to Hamas-installasjoner nord for Gaza. Israelske myndigheter holder Hamas ansvarlig for alle raketter avfyrt fra den Hamas-kontrollerte Gazastripen.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise