Nytt rakettangrep fra Gaza mot Israel

For andre gang denne uken har rakett avfyrt fra Gazastripen landet inne i Israel.

To raketter i luften på vei fra Gaza mot Israel. (Illustrasjonsfoto: Tipinfo / Flickr.com)
I forrige uke skjøt islamister over 200 raketter mot Israel. (Illustrasjonsfoto: Tipinfo / Flickr.com)

Lørdag formiddag gikk rakettalarmen i området langs Gaza-grensen. En rakett avfyrt fra Gaza landet i et tomt område i Ashkelon-regionen. Det er ikke kommet meldinger om at noen er blitt skadet i angrepet, skriver avisen Ha´aretz. Andre medier skriver at to raketter ble avfyrt, men at den ene landet inne på Gazastripen.

Det er andre gang på to dager at rakettalarmen uler i Israel. Fredag skjøt missilforsvaret Arrow ned en luftvernmissil fra Syria over israelsk luftrom. Eksplosjonen kunne høres helt opp til Jerusalem og var den alvorligste hendelsen mellom Israel og Syria siden den syriske borgerkrigen startet for seks år siden.

Rakettangrepet fra Gaza er det andre angrepet fra den Hamas-kontrollerte enklaven denne uken. Onsdag kveld landet en rakett utenfor byen Netivot med sine 32.000 innbyggere. Heller ikke i det angrepet ble det meldt om skader.

Forrige artikkelIsrael avviser at Syria skjøt ned et av deres jagerfly
Neste artikkelSkal ha gjennomført tredje bombeangrep på tre dager
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.