Avfyrte tre granater mot Israel

Det israelske forsvaret svarte med å bombe mål på Gazastripen.

Terrorister i Gaza avfyrer en granat mot Israel. Bildet er tatt 29. mai 2015, og mennene tilhører DFLP. (Illustrasjonsfoto: Flash90)
Terrorister i Gaza avfyrer en granat mot Israel. Bildet er tatt 29. mai 2015, og mennene tilhører DFLP. (Foto: Flash90)

Palestinske terrorister på Gazastripen har avfyrt tre granater mot det sørlige Israel. Granatene skal ikke ha ført til materielle eller menneskelige skader. Angrepene skjedde i løpet av en periode på fire timer, ifølge Times of Israel.

Varslingssystemet, som advarer beboerne i området langs Gazastripen om innkommende angrep, skal bare ha gått av ved det tredje angrepet.

Det israelske forsvaret svarte på angrepene med å bombe mål på Gazastripen som de omtaler som «infrastruktur for terrorisme». Ifølge Ha’aretz skal det være terrorgruppen Islamsk jihad som står bak angrepene.

Den siste uken har det vært flere rakett- og granatangrep mot Israel, etter to uker med ro langs grensen mot den palestinske enklaven.

MIFF trenger flere medlemmer for å bekjempe Israelhat og jødehat. Klikk her og bli medlem gratis ut året.

Ikke siden forrige Gaza-krig i 2014 er det avfyrt like mange raketter mot Israel som i løpet av den siste måneden.

Forrige artikkelMIFF krever at Norges Sjakkforbund presser Saudi-Arabia til å åpne for israelere i neste VM
Neste artikkelDette kan du glede deg til i 2018
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -