Angrep mot israelske soldater ved Gaza-grensen

To bomber, muligens panservernrakett.

Grensegjerdet mellom Israel og Gaza. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)
Tre væpnede palestinere kom seg forbi grensegjerdet mellom Gazastripen og Israel. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)
Støtter du det jødiske folkets rett til sitt eget hjemland?
Vet du at sterke krefter i Norge gjør alt de kan for å undergrave Israel?
Svarer du ja på begge spørsmål, bør du bli medlem av MIFF nå!


To eksplosiver ble utløst langs grensegjerdet nord på Gaza-stripen tidlig torsdag morgen. Målet med eksplosjonene var å drepe og skade israelske soldater, sier IDF. Det undersøkes også om en panservernrakett ble skutt mot soldatene, skriver Times of Israel.

Ingen israelske soldater ble skadet i angrepet, men IDF ser svært alvorlig på hendelsen. De har svart med luftangrep og ild fra stridsvogn mot Hamas-stillinger på Gaza-stripen, skriver Yedioth Aharonoth.

– Vi vil ikke tillate at Hamas gjør sikkerhetsgjerdet til en kampsone, sier Jonathan Conricus, talsmann i IDF.

DEL
Forrige artikkelPresenterte MIFFs arbeid i Jerusalem
Neste artikkelAmerikanerne har rekordpositivt bilde av Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.