Angrep mot israelske soldater ved Gaza-grensen

To bomber, muligens panservernrakett.
Grensegjerdet mellom Israel og Gaza. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)
Grensegjerdet mellom Israel og Gaza. (Illustrasjonsfoto: Wikimedia Commons)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

To eksplosiver ble utløst langs grensegjerdet nord på Gaza-stripen tidlig torsdag morgen. Målet med eksplosjonene var å drepe og skade israelske soldater, sier IDF. Det undersøkes også om en panservernrakett ble skutt mot soldatene, skriver Times of Israel.

Ingen israelske soldater ble skadet i angrepet, men IDF ser svært alvorlig på hendelsen. De har svart med luftangrep og ild fra stridsvogn mot Hamas-stillinger på Gaza-stripen, skriver Yedioth Aharonoth.

– Vi vil ikke tillate at Hamas gjør sikkerhetsgjerdet til en kampsone, sier Jonathan Conricus, talsmann i IDF.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise