Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hør hva lederen for «de fredelige» demonstrantene i Gaza sier

Israel vil kollapse en dag, sier han.

Det var Jan-Erik Smilden i Dagbladet som gjorde oss oppmerksom på ham. Historieprofessor Issam Adwan er en av lederne for demonstrantene på Gaza-stripen, de som du har lest mye om i norske medier den siste uken og vil lese enda mye mer om i ukene som kommer.

Smilden og Dagbladet fortalte oss aldri hva Adwan tenker om Israel. Men det har vi funnet i et intervju med en pro-palestinsk organisasjon fra New Zealand i desember 2012.

– De arabiske landene er del av geografien i dette området. Israel er som en fremmed. Ting kommer til å komme tilbake slik det pleide å være – med Israel borte, og bare de arabiske landene blir tilbake, sa Adwan.

– De nåværende regionale endringene, med den arabiske våren, den økende motstanden og internasjonale oppmerksomheten på palestinernes rettigheter, fremskynder den kommende kollapsen til Israel, la han til. Historieprofessoren uttrykte den gang håp om at Egypt ville bryte fredsavtalen med Israel. I desember 2012 hadde Det muslimske brorskapet makten i Kairo. Adwan representerer Hamas, som er den palestinske avleggeren av den islamistiske bevegelsen.

– Israel vil kollapse en dag. De [det internasjonale samfunnet] bør bygge relasjoner til palestinerne. De vil for alltid være her, ikke Israel, sa Adwan.

Hver gang du hører om «fredelige demonstrasjoner» på Gaza-stripen, så deler du denne på ny. «Freden» de snakker om og drømmer om, er en fred hvor verdens eneste jødiske stat blir utslettet og erstattet av arabisk stat nummer 23 og muslimsk stat nummer 58.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart