Tilsvarende halve Nesodden er svidd av i brannterrorangrepene – hvor er miljøbevegelsen?

De siste månedene er til sammen 28 kvadratkilometer i Israel ødelagt eller skadet i branner påsatt i drage- og ballongangrep fra Gaza.
Terrordrage fra Gaza-stripen på vei for å starte nye branner i Israel. (Skjermdump fra filmen Environmental Impact of War fra HonestReporting)
Terrordrage fra Gaza-stripen på vei for å starte nye branner i Israel. (Skjermdump fra filmen Environmental Impact of War fra HonestReporting)

Brannene har gjort stor skade for millioner av kroner i jordbruksområder. Skadene i utmark og skoger er også enorme, med dramatiske konsekvenser ikke bare for vegetasjonen, men også for dyre- og fuglelivet. I tillegg kommer luftforurensningen av brannene, som raskt kan gjøre mye mer skade enn biltrafikken i storbyer.

Hvor er den norske miljøbevegelsen?

Se og del filmen Environmental Impact of War fra HonestReporting.

Landarealet for Randaberg kommune i Rogaland er 24,7 kvadratkilometer. Et større område enn Randaberg er svidd av i brannene startet fra Gaza-stripen. Nesoddens landareal er 61,5 kvadratkilometer, ifølge Kartverket.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise