Tilsvarende halve Nesodden er svidd av i brannterrorangrepene – hvor er miljøbevegelsen?

De siste månedene er til sammen 28 kvadratkilometer i Israel ødelagt eller skadet i branner påsatt i drage- og ballongangrep fra Gaza.

Terrordrage fra Gaza-stripen på vei for å starte nye branner i Israel. (Skjermdump fra filmen Environmental Impact of War fra HonestReporting)
Terrordrage fra Gaza-stripen på vei for å starte nye branner i Israel. (Skjermdump fra filmen Environmental Impact of War fra HonestReporting)
GRIP SJANSEN!
De nye som blir medlem og betaler kontingent innen 31. mars mottar boken Hvorfor Israel? (verdi 298,-) som gratis premie. Ta to minutt, klikk her og registrer deg nå.

Brannene har gjort stor skade for millioner av kroner i jordbruksområder. Skadene i utmark og skoger er også enorme, med dramatiske konsekvenser ikke bare for vegetasjonen, men også for dyre- og fuglelivet. I tillegg kommer luftforurensningen av brannene, som raskt kan gjøre mye mer skade enn biltrafikken i storbyer.

Hvor er den norske miljøbevegelsen?

Se og del filmen Environmental Impact of War fra HonestReporting.

Landarealet for Randaberg kommune i Rogaland er 24,7 kvadratkilometer. Et større område enn Randaberg er svidd av i brannene startet fra Gaza-stripen. Nesoddens landareal er 61,5 kvadratkilometer, ifølge Kartverket.

DEL
Forrige artikkelMIFFs søsterorganisasjon i Sverige angrepet av nazister
Neste artikkel– Vi har styrker i Syria som bare venter på ordre om å utslette Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Personsjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.