– Vi vil beskytte våre barn, samme hvilken pris de må betale i Gaza

- Hamas har tatt to millioner palestinere som gisler, sier Israels boligminister Yoav Gallant.
Yoav Gallant. (Foto: Knesset)
Yoav Gallant. (Foto: Knesset)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Yoav Gallant var øverstkommanderende for IDFs Sørkommando da IDF bekjempet Hamas under Gaza-krigen i desember 2008 og januar 2009. Nå er han boligminister i regjeringen.

– Hamas har tatt to millioner palestinske innbyggere som gisler. Dersom de ikke oppfører seg, vil de sette Gaza ti år tilbake i tid etter denne konflikten. Vi vil gjøre hva som helst for å beskytte våre innbyggere og våre soldater, samme hvilken pris de må betale i Gaza, sier Gallant torsdag 9. august, etter at Hamas har angrepet Israel med minst 180 raketter og granater.

– Vi er klar til å gjøre alt som er nødvendig, legger han til. Det kan innebære målrettede angrep mot Hamas-ledere og terrorgruppens rakettceller.

– Vi er klar for fred. Dette er Israels tradisjonelle holdning. Hvis de sender oss blomster, vil vi returnere godteri. Det er ikke noe problem. La oss håpe på fred og være klar for krig, sier Gallant, ifølge Times of Israel.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelMed terroristenes egne ord
Neste artikkelRakett fra Gazastripen slo ned i nærheten av storbyen Beersheba for første gang siden krigen i 2014
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise