Home Gaza-stripen Rakettangrep mot Ashkelon

Rakettangrep mot Ashkelon

Det israelske forsvaret har svart på angrepet med å bombe Hamas-mål.

Tre raketter er avfyrt mot Israel. To av dem ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome. (Arkivfoto: IDF)
Slik ser det ut når raketter avfyres fra Gazastripen mot Israel om natten. (Arkivfoto: IDF)

Natt til mandag gikk rakettalarmen i den israelske byen Ashkelon med 120.000 innbyggere. Raketten, som ble skutt fra Gazastripen, ble skutt ned rakettforsvaret Iron Dome. Innbyggerne i byen hørte et stort smell, men ingen personer kom fysisk til skade, skriver nettavisen Times of Israel.

Rakettangrepet kom bare timer etter at Israel angrep to Hamas-posisjoner søndag kveld. Det israelske angrepet var et svar på at det tidligere søndag ble sendt eksplosiver inn i Israel ved bruk av mange heliumballonger.

Det israelske forsvaret svarte mandag morgen på rakettangrepet mot Ashkelon ved å bombe flere Hamas-mål på den palestinske enklaven.

En dronelignende gjenstand med eksplosiver ble sendt inn i Israel fra Gaza ved bruk av heliumsballonger. Her blir gjenstanden undersøkt av en robot fra politiets bombegruppe. (Foto: Det israelske politiet)
En dronelignende gjenstand med eksplosiver ble sendt inn i Israel fra Gaza ved bruk av heliumsballonger. Her blir gjenstanden undersøkt av en robot fra politiets bombegruppe. (Foto: Det israelske politiet)


Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

0

Your Cart