Rakettangrep mot Ashkelon

Det israelske forsvaret har svart på angrepet med å bombe Hamas-mål.
Tre raketter er avfyrt mot Israel. To av dem ble skutt ned av rakettforsvaret Iron Dome. (Arkivfoto: IDF)
Terrorister på Gazastripen har avfyrt over 130 raketter mot Tel Aviv og det sentrale Israel. (Arkivfoto: IDF)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Natt til mandag gikk rakettalarmen i den israelske byen Ashkelon med 120.000 innbyggere. Raketten, som ble skutt fra Gazastripen, ble skutt ned rakettforsvaret Iron Dome. Innbyggerne i byen hørte et stort smell, men ingen personer kom fysisk til skade, skriver nettavisen Times of Israel.

Rakettangrepet kom bare timer etter at Israel angrep to Hamas-posisjoner søndag kveld. Det israelske angrepet var et svar på at det tidligere søndag ble sendt eksplosiver inn i Israel ved bruk av mange heliumballonger.

Det israelske forsvaret svarte mandag morgen på rakettangrepet mot Ashkelon ved å bombe flere Hamas-mål på den palestinske enklaven.

En dronelignende gjenstand med eksplosiver ble sendt inn i Israel fra Gaza ved bruk av heliumsballonger. Her blir gjenstanden undersøkt av en robot fra politiets bombegruppe. (Foto: Det israelske politiet)
En dronelignende gjenstand med eksplosiver ble sendt inn i Israel fra Gaza ved bruk av heliumsballonger. Her blir gjenstanden undersøkt av en robot fra politiets bombegruppe. (Foto: Det israelske politiet)

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise