Israelsk jentekor til Bergen, Stavanger og Kristiansand

Neste uke er det israelske jentekoret Shani på turné i Norge. Jentene holder gratis konserter i flere byer.
Jentekoret Shani.

Mandag 9. mai synger koret i Korskirken i Bergen.

Tirsdag 10. mai synger koret i Petrikirken i Stavanger.

Onsdag 11. mai synger koret i Søm kirke i Kristiansand.

Koret Shani består av 26 sanger mellom 13 og 18 år. Jentene kommer fra det sentrale Galilea, fra jødiske, kristne og muslimske familier. I tillegg er fem ledere med til Norge, inkludert dirigenten Pnina Inbar.

Shani synger klassiske sanger og folkemusikk, både på hebraisk og arabisk. I løpet av de siste årene har koret opptrådt en rekke steder, alt fra presidentboligen i Jerusalem, via paven i Roma til mormonerkirken i Jerusalem. Koret har deltatt ved multikulturelle begivenheter i Tyskland, Italia og USA.

Fra januar 2009 har Shani besøkt Holland, Danmark, Frankrike og Belgia.

Se en reportasje om Shani fra dansk tv.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelHusødeleggelser kraftig ned siste to år
Neste artikkel– Vi kan bare få fred med forhandlinger
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise