Israelsk jentekor til Bergen, Stavanger og Kristiansand

Neste uke er det israelske jentekoret Shani på turné i Norge. Jentene holder gratis konserter i flere byer.

Jentekoret Shani.

Mandag 9. mai synger koret i Korskirken i Bergen.

Tirsdag 10. mai synger koret i Petrikirken i Stavanger.

Onsdag 11. mai synger koret i Søm kirke i Kristiansand.

Koret Shani består av 26 sanger mellom 13 og 18 år. Jentene kommer fra det sentrale Galilea, fra jødiske, kristne og muslimske familier. I tillegg er fem ledere med til Norge, inkludert dirigenten Pnina Inbar.

Shani synger klassiske sanger og folkemusikk, både på hebraisk og arabisk. I løpet av de siste årene har koret opptrådt en rekke steder, alt fra presidentboligen i Jerusalem, via paven i Roma til mormonerkirken i Jerusalem. Koret har deltatt ved multikulturelle begivenheter i Tyskland, Italia og USA.

Fra januar 2009 har Shani besøkt Holland, Danmark, Frankrike og Belgia.

Se en reportasje om Shani fra dansk tv.

Forrige artikkelHusødeleggelser kraftig ned siste to år
Neste artikkel– Vi kan bare få fred med forhandlinger
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.