Gi til MIFF og Israels sak på #GivingTuesday!

Over hele verden bruker mennesker første tirsdag etter Thanksgiving til å gi en ekstra gave til sin hjertesak. Se hvordan du kan støtte MIFF i løpet av noen få sekunder med din mobil.

Fra MIFFs støttemarkering i Tønsberg lørdag 7. november 2015.
Fra MIFFs støttemarkering i Tønsberg lørdag 7. november 2015.

Det finnes 22 land som definerer seg selv om arabiske57 land samarbeider i organisasjonen for muslimske land. Det finnes kun ett lite land i verden med jødisk flertall og identitet. Israel er på størrelse med Nord-Trøndelag fylke.

MIFF avslører hva som hindrer fred: Arabiske og muslimske ledere som «kategorisk og absolutt» avviser det jødiske folkets rett til en egen stat. For et grovt hykleri!

NRK og andre medier fortier israelernes beste argumenter. Derfor er det stort behov for en organisasjon som MIFF, som kan nå bredt ut med informasjon. Vi bruker miff.no (900.000 besøk i år), magasin i postkassene (fire fylker i år), Facebook (23.000 følgere), YouTube, 27 lokallag m.m.

Å jobbe for Israel har sin pris. Hån og trusler må vi bære selv. Men med din gave kan vi spre sannheten om Israel til flere!

Fyll ut ditt mobilnummer og ditt ønskede gavebeløp i skjemaet under og klikk OK. Gavebeløpet blir belastet din neste telefonregning. 

 

Dersom du ønsker skattefradrag, gi din gave via nettbank og send inn ditt personnummer til post@miff.no.

Du kan også gi gave via nettbank til konto 78770654539. Merk gaven “Giving Tuesday” i meldingsfeltet, eller bruk tilsendt giro og KID fra MIFF.

Hjertelig takk for din støtte!

Forrige artikkelNetanyahu og Abbas’ ulike klimabudskap
Neste artikkelNorske svømmere klare for EM i Israel
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.