Vi vil akseptere en frigjøring i faser

Hamas er villig til å inngå en tiårig våpenhvile dersom Israel trekker seg tilbake til 1967-grensene, sier Hamas-talsmannen Abdel Aziz Rantisi. - Det er vanskelig å frigjøre alt landet vårt på dette tidspunkt, så vi kan akseptere en frigjøring i faser, sier Rantisi. Den islamske terrororganisasjonen beveger seg dermed i retning av PLOs faseplan og Yassir Arafats terrorstrategi. - En midlertidig våpenhvile vil ikke bety en annerkjennelse av Israel eller slutten på den israelsk-palestinske konflikt, understreker Rantisi overfor nyhetsbyrået Reuters. (26.01)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Hamas er villig til å inngå en tiårig våpenhvile dersom Israel trekker seg tilbake til 1967-grensene, sier Hamas-talsmannen Abdel Aziz Rantisi.
– Det er vanskelig å frigjøre alt landet vårt på dette tidspunkt, så vi kan akseptere en frigjøring i faser, sier Rantisi. Den islamske terrororganisasjonen beveger seg dermed i retning av PLOs faseplan og Yassir Arafats terrorstrategi.
– En midlertidig våpenhvile vil ikke bety en annerkjennelse av Israel eller slutten på den israelsk-palestinske konflikt, understreker Rantisi overfor nyhetsbyrået Reuters. (26.01)

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelTruer med flere kidnappinger
Neste artikkelNed 31 prosent
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise