Vil kutte hodet til statsminister Sharon

Terrororganisasjonen Hamas lover hevn etter drapet på deres åndelige leder. - Sharon har åpnet portene til helvete, og ingenting vil stanse oss i å kutte av ham hodet, sier ledere i Hamas, i følge Ha'aretz. Al Aksa Martyrbrigade, en militant gruppe tilknyttet Yassir Arafats Fatah-bevegelse, har erklært fornyet krig mot Israel etter likvidasjonen. - Det vil komme svar i løpet av noen timer, truer terrorgruppen. (22.03)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Terrororganisasjonen Hamas lover hevn etter drapet på deres åndelige leder.
– Sharon har åpnet portene til helvete, og ingenting vil stanse oss i å kutte av ham hodet, sier ledere i Hamas, i følge Ha’aretz.
Al Aksa Martyrbrigade, en militant gruppe tilknyttet Yassir Arafats Fatah-bevegelse, har erklært fornyet krig mot Israel etter likvidasjonen.
– Det vil komme svar i løpet av noen timer, truer terrorgruppen. (22.03)

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelHundre år gammel immigrant
Neste artikkelIsrael forbereder krig mot Hamas
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise