Angrepene mot Israel vil fortsette etter tilbaketrekning

- En tilbaketrekning fra Gaza-stripen betyr ikke slutten på den israelske okkupasjonen. Derfor trenger vi svar når det gjelder [palestinske] fanger, grenser, vannressurser, luftrom og økonomisk handel så raskt som mulig, sier Hamas-lederen Mahmoud A-Zahar. Den eneste garantien den islamske terrororganisasjonen kan gi på det nåværende tidspunkt, er at angrepene på israelske mål vil fortsette. Hamas avviser staten Israels eksistens, og ønsker å erstatte den med en islamsk stat, skriver Ha'aretz. (12.06.04)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

– En tilbaketrekning fra Gaza-stripen betyr ikke slutten på den israelske okkupasjonen. Derfor trenger vi svar når det gjelder [palestinske] fanger, grenser, vannressurser, luftrom og økonomisk handel så raskt som mulig, sier Hamas-lederen Mahmoud A-Zahar. Den eneste garantien den islamske terrororganisasjonen kan gi på det nåværende tidspunkt, er at angrepene på israelske mål vil fortsette. Hamas avviser staten Israels eksistens, og ønsker å erstatte den med en islamsk stat, skriver Ha’aretz. (12.06.04)


Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelFire underskudd i den arabiske verden
Neste artikkelMartyrbrigadene jaget jordanske offiserer
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise