Hamas kastet “medisingranter” mot IDF

Israel leverte store mengder medisiner til sivilbefolkningen på Gaza-stripen under krigen i januar. Hamas returnerte noen av medisinboksene fulle av eksplosiver.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Hamas fylte medisinbokser med sprengstoff og kastet det mot israelske soldater. (Foto hentet fra Jpost.com)

Israel leverte store mengder medisiner til sivilbefolkningen på Gaza-stripen under krigen i januar. Hamas returnerte noen av medisinboksene fulle av eksplosiver.

I dag viser Jerusalem Post bilder av medisinbokser som ble brukt av Hamas som håndgranater under den israelske bakkeoperasjonen på Gaza-stripen i januar 2009. Medisingranatene ble oppdaget nord på Gaa-stripen, skriver journalist Ya’akov Katz.

– Dette er nok et eksempel på den kyniske måten Hamas bruker humanitære forsyninger til å angripe Israel, sier en kilde ved det israelske forsvarsdepartementet.

– Israel leverer forsyninger til Gaza-stripen, og Hamas bruker forsyningene til å lage våpen, legger han til.

Minst en av medisinboksene er produsert av Jerusalem farmasiselskap fra byen el-Bireh ved Ramallah.

Forrige artikkelObama tror Iran utvikler atomvåpen
Neste artikkelIDF bombet to våpenfabrikker
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.