Hamas kastet “medisingranter” mot IDF

Israel leverte store mengder medisiner til sivilbefolkningen på Gaza-stripen under krigen i januar. Hamas returnerte noen av medisinboksene fulle av eksplosiver.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Hamas fylte medisinbokser med sprengstoff og kastet det mot israelske soldater. (Foto hentet fra Jpost.com)

Israel leverte store mengder medisiner til sivilbefolkningen på Gaza-stripen under krigen i januar. Hamas returnerte noen av medisinboksene fulle av eksplosiver.

I dag viser Jerusalem Post bilder av medisinbokser som ble brukt av Hamas som håndgranater under den israelske bakkeoperasjonen på Gaza-stripen i januar 2009. Medisingranatene ble oppdaget nord på Gaa-stripen, skriver journalist Ya’akov Katz.

– Dette er nok et eksempel på den kyniske måten Hamas bruker humanitære forsyninger til å angripe Israel, sier en kilde ved det israelske forsvarsdepartementet.

– Israel leverer forsyninger til Gaza-stripen, og Hamas bruker forsyningene til å lage våpen, legger han til.

Minst en av medisinboksene er produsert av Jerusalem farmasiselskap fra byen el-Bireh ved Ramallah.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelObama tror Iran utvikler atomvåpen
Neste artikkelIDF bombet to våpenfabrikker
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise