IDF endrer retningslinjer

IDF er i ferd med å endre retningslinjene for soldater som kommer i en situasjon hvor de kan redde en medsoldat fra å bli kidnappet.

Det er nå forventet at soldatene risikerer sitt eget liv for å forhindre kidnappinger, skriver Jerusalem Post. Forsvarssjef Benny Gantz har bedt om utarbeiding av nye retningslinjer i slike situasjoner, etter fangeutvekslingen med Hamas som satte Gilad Shalit fri fra fangenskap. Under Gaza-krigen rundt årsskiftet 2008-2009 skal en israelsk kommandant ha gitt sine soldater beskjed om å vurdere sitt eget liv for å forhindre at de blir kidnappet. De nye retningslinjene vil gjøre det mye mer forståelig for soldatene hva som forventes av dem, i en kidnappingssituasjon.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise