IDF endrer retningslinjer

IDF er i ferd med å endre retningslinjene for soldater som kommer i en situasjon hvor de kan redde en medsoldat fra å bli kidnappet.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Det er nå forventet at soldatene risikerer sitt eget liv for å forhindre kidnappinger, skriver Jerusalem Post. Forsvarssjef Benny Gantz har bedt om utarbeiding av nye retningslinjer i slike situasjoner, etter fangeutvekslingen med Hamas som satte Gilad Shalit fri fra fangenskap. Under Gaza-krigen rundt årsskiftet 2008-2009 skal en israelsk kommandant ha gitt sine soldater beskjed om å vurdere sitt eget liv for å forhindre at de blir kidnappet. De nye retningslinjene vil gjøre det mye mer forståelig for soldatene hva som forventes av dem, i en kidnappingssituasjon.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise