Hamas og Fatah i møter på Vestbredden

Representanter for Hamas og Fatah møttes på Vestbredden onsdag for på nytt å drøfte hvordan de kan få til en forsoningsavtale mellom hverandre, rapporterer Jerusalem Post. Etter at en innledende avtale ble signert i mai har det skjedd lite i de videre forhandlingene, og samarbeidsregjeringen som ble varslet har aldri vært i nærheten av å se dagens lys. PA-president Mahmoud Abbas har insistert på at statsminister Salaam Fayyad fortsetter i sin stilling i en ny regjering, noe Hamas nekter å godta.

Representanter for Hamas og Fatah møttes på Vestbredden onsdag for på nytt å drøfte hvordan de kan få til en forsoningsavtale mellom hverandre, rapporterer Jerusalem Post. Etter at en innledende avtale ble signert i mai har det skjedd lite i de videre forhandlingene, og samarbeidsregjeringen som ble varslet har aldri vært i nærheten av å se dagens lys.
PA-president Mahmoud Abbas har insistert på at statsminister Salaam Fayyad fortsetter i sin stilling i en ny regjering, noe Hamas nekter å godta.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise