– Barghouti blir ikke løslatt

Israel skal ha gjort helomvending i siste liten og nektet å frigjøre fire “toppterrorister” som en del av avtalen for å få frigjort Gilad Shalit. Det hevder kilder nær Hamas til nyhetsbyrået Maan onsdag.

Tidligere i forhandlingene skal Israel ha gått med på å frigjøre Marwan Barghouti, som soner fem livstidsdommer, og tre andre toppterrorister. Kort tid før avtalen skulle undertegnes gjorde Israel helomvending, i følge de palestinske kildene.

Forrige artikkelIran skal ha planlagt diplomatdrap
Neste artikkelOren: – Israel tar Irans drapsplan alvorlig
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no