– Barghouti blir ikke løslatt

Israel skal ha gjort helomvending i siste liten og nektet å frigjøre fire "toppterrorister" som en del av avtalen for å få frigjort Gilad Shalit. Det hevder kilder nær Hamas til nyhetsbyrået Maan onsdag.
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Tidligere i forhandlingene skal Israel ha gått med på å frigjøre Marwan Barghouti, som soner fem livstidsdommer, og tre andre toppterrorister. Kort tid før avtalen skulle undertegnes gjorde Israel helomvending, i følge de palestinske kildene.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise