– Barghouti blir ikke løslatt

Israel skal ha gjort helomvending i siste liten og nektet å frigjøre fire "toppterrorister" som en del av avtalen for å få frigjort Gilad Shalit. Det hevder kilder nær Hamas til nyhetsbyrået Maan onsdag.

Tidligere i forhandlingene skal Israel ha gått med på å frigjøre Marwan Barghouti, som soner fem livstidsdommer, og tre andre toppterrorister. Kort tid før avtalen skulle undertegnes gjorde Israel helomvending, i følge de palestinske kildene.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise