Israel igang med utvekslingsprosess

Israel er i full gang med den første fasen i fangeutvekslingen med Hamas. Politiet samlet søndag alle de 477 fangene som skal frigjøres i to israelske fengsler.

Der vil de oppholdes inntil de blir sendt til Egypt, Gaza og Vestbredden på tirsdag, i bytte mot Gilad Shalit. Yedioth Aharonoth melder at Hamas er i forhandlinger med Tyrkia og Qatar om å ta imot 40 palestinske fanger som ikke får vende tilbake til sine hjem på Vestbredden og Gaza-stripen. Israel krever at de 40 blir deportert umiddelbart etter de har blitt frigjort, melder palestinske kilder.

Forrige artikkelHøyesterett godtar terrorofres forespørsel om høring
Neste artikkelDen arabiske liga gir Syria 15 dager
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no