Hamas: – Shalit er overført til Egypt

Fangeutvekslingen mellom Israel og Hamas er offisielt i gang. Den israelske soldaten Gilad Shalit er overført til egyptiske myndigheter.

I Israel blir palestinske fanger fraktet i buss til Egypt, for overføring til Gaza, til Vestbredden og til flyplass for deportasjon til andre land. Totalt er det 477 palestinske fanger som blir løslatt i denne første runden av fangeutvekslingen.

I neste runde vil 550 fanger bli satt fri. Gilad Shalits familie har dratt til den militære flyplassen Tel Nof, hvor de skal ønske sin sønn velkommen. Ingen israeler har møtt Shalit siden han ble kidnappet fra israelsk territorium mot grensen til Gaza i 2006.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise