Hamas: – Shalit er overført til Egypt

Fangeutvekslingen mellom Israel og Hamas er offisielt i gang. Den israelske soldaten Gilad Shalit er overført til egyptiske myndigheter.

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

I Israel blir palestinske fanger fraktet i buss til Egypt, for overføring til Gaza, til Vestbredden og til flyplass for deportasjon til andre land. Totalt er det 477 palestinske fanger som blir løslatt i denne første runden av fangeutvekslingen.

I neste runde vil 550 fanger bli satt fri. Gilad Shalits familie har dratt til den militære flyplassen Tel Nof, hvor de skal ønske sin sønn velkommen. Ingen israeler har møtt Shalit siden han ble kidnappet fra israelsk territorium mot grensen til Gaza i 2006.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelKopternes tøffe situasjon i Egypt
Neste artikkelGir Shalit-familien privatliv første ti dager
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise