Home Hamas Noam Shalit: – Gilad er født på ny

Noam Shalit: – Gilad er født på ny

Å få sønnen Gilad Shalit hjem til Mitzpe Hila i Galilea, etter fem års fangenskap hos Hamas, var som å oppleve en ny fødsel, sa Noam Shalit til israelske medier tirsdag.

Faren fortalte at Gilad er glad for å være hjemme, men at han lider etter å ha vært isolert i så mange år. De siste årene har han pådratt seg helseproblemer, som blant annet skyldes mangel på sollys. – Han hadde ingen kommunikasjon med sitt folk, og kunne ikke snakke på sitt eget språk, sa Noam. Den første perioden av fangeoppholdet skal Gilad ha hatt tøffe og vanskelige forhold, men situasjonen ble siden forbedret.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

0

Your Cart