Egypt skal forhandle om siste 550 fanger

477 palestinske fanger ble løslatt tirsdag, dagen da Gilad Shalit kom tilbake til Israel. Det er denne gruppen fanger det har vært mest intense forhandlinger om mellom Israel og Hamas.

I neste omgang skal 550 fanger løslates. Hamas sier Egypt vil forhandle med Israel om identiteten til fangene som skal løslates. Den islamistiske organisasjonen ønsker at det skal bli gitt prioritet til syke og eldre fanger, og spesielt slike som er dømt for “sikkerhetsbrudd”, eller det som israelerne vil betegne som terror.

Tirsdag vedtok Hamas-regjeringen på Gaza-stripen å gi 11.000 kroner til familiene som nå har opplevd å få fanger løslatt.

Forrige artikkelFayyad avviser forhandlinger
Neste artikkelTyrkiske styrker rykket inn i Nord-Irak
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.