Obama og Netanyahu samtalte om Gaza-situasjonen

I natt gjentok USAs president Barack Obama at Israel har rett til å forsvare seg selv, da han i samtaler med statsminister Benjamin Netanyahu drøftet veien videre.

USAs president Barack Obama (bildet) satt natt til lørdag i telefonen med Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Adam Glanzman)
USAs president Barack Obama (bildet) satt natt til lørdag i telefonen med Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Adam Glanzman)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Det var Benjamin Netanyahu som ringte opp den ferske vinneren av presidentvalget, slik at han kunne takke Barack Obama personlig for “USAs investeringer i Iron Dome-systemet, som på en effektiv måte har tilintetgjort hundrevis av raketter fra Gaza-stripen”. Det melder Det hvite hus i en pressemelding.

Obama gjentok at Israel har rett til å forsvare seg mot terrororganisasjonene på Gaza-stripen og understreket at både Representantenes hus og Senatet enstemmig har gått inn for å uttrykke støtte til Israel i denne vanskelige tiden.

Netanyahu skal sammen med den amerikanske presidenten ha drøftet hvordan konflikten Israel nå har blitt ført inn i av Hamas kan trappes ned.

Forrige artikkelIsrael rammet Hamas’ hovedkvarter
Neste artikkelSvært lave sivile dødstall på palestinsk side
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no