Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Obama og Netanyahu samtalte om Gaza-situasjonen

USAs president Barack Obama (bildet) satt natt til lørdag i telefonen med Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Adam Glanzman)
USAs president Barack Obama (bildet) satt natt til lørdag i telefonen med Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Adam Glanzman)
I natt gjentok USAs president Barack Obama at Israel har rett til å forsvare seg selv, da han i samtaler med statsminister Benjamin Netanyahu drøftet veien videre.

Det var Benjamin Netanyahu som ringte opp den ferske vinneren av presidentvalget, slik at han kunne takke Barack Obama personlig for «USAs investeringer i Iron Dome-systemet, som på en effektiv måte har tilintetgjort hundrevis av raketter fra Gaza-stripen». Det melder Det hvite hus i en pressemelding.

Obama gjentok at Israel har rett til å forsvare seg mot terrororganisasjonene på Gaza-stripen og understreket at både Representantenes hus og Senatet enstemmig har gått inn for å uttrykke støtte til Israel i denne vanskelige tiden.

Netanyahu skal sammen med den amerikanske presidenten ha drøftet hvordan konflikten Israel nå har blitt ført inn i av Hamas kan trappes ned.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart