Likestilling i Hamas

Kvinnelig Hamas-soldat skyter mot bilder av israelske ledere på Al-Aqsa TV 19. mars 2013.
Kvinnelig Hamas-soldat skyter mot bilder av israelske ledere på Al-Aqsa TV 19. mars 2013.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

19. mars sendte Al-Aqsa TV, den offisielle stasjonen til Hamas-bevegelsen, et innslag fra en avslutningsmarkering på Gaza-stripen. Videoen viser palestinske kvinner som skyter mot en davidsstjerne og portrettbilder av israelske toppledere. På bildene kan man blant annet se Israels president Shimon Peres, tidligere statsminister Ariel Sharon og Knesset-medlem Avigdor Lieberman.

Hamas-statsminister Ismail Haniyeh sitter og ser på det hele og smiler. “Skyteoppvisning av søstre,” blir det hele annonsert som av lederen for arrangementet. Videoen er tektstet på engelsk og publisert på YouTube av Memri, en organisasjon som følger med på arabisk-språklig TV for å dokumentere hva som som blir formidlet internt i de arabiske samfunn.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag