Haniyehs barnebarn innlagt i Israel

Hamas' statsminister på Gaza-stripen, Ismail Haniyeh, fikk sin sønns datter innlagt på sykehus i Israel.
Livet til Hamas-statsminister Ismail Haniyehs barnebarn stod ikke til å redde for israelske leger. (Foto: Joe Catron, flickr.com)
Livet til Hamas-statsminister Ismail Haniyehs barnebarn stod ikke til å redde for israelske leger. (Foto: Joe Catron, flickr.com)

Ett år gamle Aamal Haniyeh sliter med en alvorlig betennelse i tarmsystemet som har rammet nervesystemet hennes. Søndag mottok Israel telefon fra PAs kontor på Gaza, med en forespørsel om å få innlagt datteren, da situasjonen hennes hadde forverret seg.

Men etter et opphold på barnesykehuset Schneider i Petah Tikva ble hun sendt tilbake til Gaza-stripen, etter at legene konkluderte at det ikke var noe de kunne gjøre.

Hamas’ offisielle mediekanaler har ikke rapportert sykehusinnleggelsen med et eneste ord, ifølge Times of Israel.

I fjor reddet israelske leger livet til Ismail Haniyehs svoger, som led av betydelige hjerteproblemer.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise