Adar og Amotz ble drept av Hamas-terrorister

De to israelske soldatene Adar Barsano (20) og Amotz Greenberg (45) ble drept av Hamas-terrorister som tok seg inn i Israel gjennom en tunnel lørdag morgen.
Adar Barsano (20) og Amotz Greenberg (45) ble drept av Hamas-terrorister lørdag 19. juli. (Foto: Privat)
Adar Barsano (20) og Amotz Greenberg (45) ble drept av Hamas-terrorister lørdag 19. juli. (Foto: Privat)

Etter at Hamas-terroristene kom opp fra bakken på israelsk side, åpnet de ild mot et kjøretøy. En israelsk major i reservestyrkene, Amotz Greenberg, fra Hod Hasharon og sersjant Adar Barsano fra Nahariya ble drept i angrepet. Fire andre israelske soldater ble skadet.

Hamas-terroristene skal ha vært kledd i israelske uniformer, melder Times of Israel.

Lørdag ble også en sivil israeler drept da en terror-rakett fra Gaza slo ned i nærheten av Dimona. Auda al-Wadj (32) ble den andre sivile israeleren som ble drept under den pågående operasjonen. Fire av hans familiemedlemmer ble skadet i rakettangrepet, melder Ha’aretz.

 

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelSe MIFF på TV2 og NRK
Neste artikkelMIFF stod på stand i Sandefjord og Trondheim
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise