Adar og Amotz ble drept av Hamas-terrorister

De to israelske soldatene Adar Barsano (20) og Amotz Greenberg (45) ble drept av Hamas-terrorister som tok seg inn i Israel gjennom en tunnel lørdag morgen.
Adar Barsano (20) og Amotz Greenberg (45) ble drept av Hamas-terrorister lørdag 19. juli. (Foto: Privat)
Adar Barsano (20) og Amotz Greenberg (45) ble drept av Hamas-terrorister lørdag 19. juli. (Foto: Privat)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Etter at Hamas-terroristene kom opp fra bakken på israelsk side, åpnet de ild mot et kjøretøy. En israelsk major i reservestyrkene, Amotz Greenberg, fra Hod Hasharon og sersjant Adar Barsano fra Nahariya ble drept i angrepet. Fire andre israelske soldater ble skadet.

Hamas-terroristene skal ha vært kledd i israelske uniformer, melder Times of Israel.

Lørdag ble også en sivil israeler drept da en terror-rakett fra Gaza slo ned i nærheten av Dimona. Auda al-Wadj (32) ble den andre sivile israeleren som ble drept under den pågående operasjonen. Fire av hans familiemedlemmer ble skadet i rakettangrepet, melder Ha’aretz.

 Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Forrige artikkelSe MIFF på TV2 og NRK
Neste artikkelMIFF stod på stand i Sandefjord og Trondheim
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise