Hamas har summarisk henrettet 30 palestinere

Bare i løpet av de siste dagene skal Hamas ha henrettet mer enn 30 sivile palestinere på Gaza-stripen
Bildet viser Hamas-terrorister trekke en mann de mistenker for å ha samarbeidet med Israel bortover asfalten etter en motorsykkel. Slike bilder ble publisert i internasjonale medier under Gaza-krigen i 2009. (Skjermdump via i24news)
Bildet viser Hamas-terrorister trekke en mann de mistenker for å ha samarbeidet med Israel bortover asfalten etter en motorsykkel. Slike bilder ble publisert i internasjonale medier under Gaza-krigen i 2009. (Skjermdump via i24news)

Det opplyser uidentifiserte palestinske sikkerhetskilder til Palestine Press News Agency, ifølge Jerusalem Post.

Ifølge palestinske medierapporter som gjengis av tv-stasjonen i24news.tv, skal palestinerne ha blitt mistenkt for å være kollaboratører blant annet fordi de hadde SIM-kort på mobilen fra en israelsk mobilleverandør.

Noen ganger blir innbyggere på Gaza anklaget for å være kollaboratører kun basert på mistanker og andre ganger blir de som faller i unåde hos Hamas erklært kollaboratør og henrettet. Hamas har fått kritikk fra menneskerettighetsorganisasjoner for sine summariske henrettelser.

Tirsdag rapporterte den israelske tv-kanalen Kanal 10 at Hamas mandag kveld skjøt omkring 20 palestinere, blant annet fordi de skulle ha protestert mot Hamas etter den massive ødeleggelsen som kampene mellom IDF og terrorgruppen hadde forårsaket i Shejaia-området. Det er mulig disse 20 blir regnet med sammen med de 30 som er henrettet for mistanker om samarbeid med Israel.

 

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise