Hva er det Hamas vil?

Annonse 2/12: Ingen trenger være i tvil om hva som er målet til den islamistiske terrorgruppen Hamas. Hvorfor er det ingen norske medier som vil avsløre deres intensjoner?

Annonsetekst 2 av 12 i MIFFs kampanje i storbyavisene i august 2014.
Annonsetekst 2 av 12 i MIFFs kampanje i storbyavisene i august 2014.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Lørdag 2. august står denne andre av i alt tolv annonser fra MIFF på trykk i Adresseavisen, Aftenposten, Bergens Tidende, Fædrelandsvennen og Stavanger Aftenblad. Alle annonsene i serien vil etterhvert bli tilgjengelig ved å klikke her. Se den første annonsen her.

Les her hvordan du kan gi din øremerkede gave til annonsekampanjen

 

Hamas charter

Ingen trenger å være i tvil om hav som er målet til Hamas. Allerede i forordet til det politiske grunnlagsdokumentet fra 18. august 1988 blir det slått fast: “Israel vil reise seg og stå oppreist inntil islam utsletter landet, slik dets forløpere har blitt utslettet.”

Les kortversjon av Hamas-charteret på norsk, les fullversjon på norsk eller engelsk.

Klikk her for å se video av uttalelser fra Hamas-ledere.

Historieprofessor Hans Fredrik Dahl, tidligere blant annet kulturredaktør i Dagbladet, sier Hamas er en bevegelse som er ”klassisk antisemittisk, jødefiendtlig, etter en oppskrift vi kjenner fra mellomkrigstiden i Norge og Europa”.

Spørsmålet i den pågående konflikten mellom Israel og Hamas er derfor: Vil du ta side med  en naziinspirert organisasjon, eller med en stat som forsvarer etterkommerne av de heldige jødene som overlevde Holocaust og jødene fra arabiske land som ble jaget ut av sine hjemland på 1950- og 1960-tallet av arabiske nasjonalister og islamister?

Vil du gjøre som Stavanger bispedømme, og støtte de voldelige islamistene i sin krig mot jødenes stat, eller vil du støtte Israel?

Hvorfor støtte? Les hvorfor her.

Les ti gode grunner til å bli medlem av MIFF.

Forrige artikkelLitt Midtøsten-logikk
Neste artikkelHamas avfyrte raketter fra like utenfor sykehus
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.