Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hamas fortsetter å henrette palestinere

Væpnede terrorister i Gaza. (Illustrasjonsfoto: CC / Flickr.com)
Væpnede terrorister i Gaza. (Illustrasjonsfoto: CC / Flickr.com)
Denne uken rapporteres det om at Hamas har henrettet en tidligere talsmann for bevegelsen, grunnet mistanke om spionasje og korrupsjon. I løpet av krigen i Gaza denne sommeren har Hamas henrettet mer enn 30 personer uten rettergang.

Den palestinske avisen al-Quds skrev torsdag at Hamas har henrettet sin tidligere talsmann Ayman Taha, som ble arrestert under mistanke om å ha spionert for et arabisk land, og for økonomisk korrupsjon. Ifølge rapporten ble Taha skutt av en eksekusjonspeletong i Gaza mandag.

Samme dag som denne nyheten ble publisert, uttalte en ikke navngitt talsmann for Hamas til det Hamas-vennlige nettstedet Al Majd at de har henrettet flere palestinere som har vært mistenkt for å hjelpe israelske styrker under den månedslange konflikten.

– Spionene ble henrettet etter å ha blitt tatt på fersken i å informere om motstandsbevegelsens oppholdssteder eller å forstyrre motstandens menn og hindre gjennomføringen av planlagte angrep mot fienden, uttalte talsmannen, som ikke spesifiserte hvor mange slike henrettelser som har blitt gjort.

Det er Jerusalem Post som forteller om de palestinske medierapportene. Tidligere har de skrevet at Hamas ifølge palestinske medier har henrettet mer enn 30 sivile i løpet av sommerens krig, grunnet anklager om samarbeid med Israel.

Mandag 28. juli ble om lag 20 palestinere skutt av Hamas for å ha protestert mot at Hamas’ krigføring resulterte i massive ødeleggelser i deres nabolag i Shujaia. Det meldte Channel 10.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart