Terrororganisasjonen Hamas sender sin sommerhilsen til alle i LO

Norges KFUK-KFUM, Lars Gule og Mads Gilbert får også hilsener.

Skjermdump av Twitter-meldingen til Hamas 5. juli 2017.
Skjermdump av Twitter-meldingen til Hamas 5. juli 2017.

Onsdag 5. juli publiserte Hamas-bevegelsen følgende hilsen på Twitter:

«Vi gir honnør til og støtter den innflytelsesrike BDS-bevegelsen.»

Det må være inspirerende for LO – Norges største arbeidstakerorganisasjon – å få en så varm hilsen og støtte fra en islamistisk terrororganisasjon. Lars Gule, Mads Gilbert, Norges største kristne barne- og ungdomsorganisasjon Norges KFUK-KFUM og andre som arbeider for boikott av Israel kan selvsagt også ta dette til seg. Dere har den fulle støtte fra Hamas. Venstresiden i kommunestyrene i Trondheim og Tromsø kan også glede seg over honnør mottatt fra Hamas, selv om de ikke offisielt går inn for full boikott av Israel, er de likevel en del av BDS-bevegelsen med sin boikott av bosetninger.

Det er ikke alle som klarer å dy seg når de svarer Hamas på Twitter. Sarkasmen sitter løst.

– Dere støtter boikott så snart dere er ferdig med å spise israelsk snacks som det er sommersalg på i Metro Market på Gaza?

– Hvorfor sender dere da deres egne barn til behandling på sykehus i Israel?

– Så det betyr at dere vil slutte å bruke israelsk elektrisitet?

18. august 1988 vedtok Hamas sitt charter, hvor den islamske bevegelsens politiske mål blir beskrevet. Hamas kommer med konklusjonen allerede i forordet – Islam vil eliminere Israel. Les charteret på norsk i kortversjon. MIFF har også full versjon på engelsk og norsk.

I mai 2017 kom Hamas med et nytt dokument, men som ikke erstatter charteret. Dokumentet har fjernet noen av de mest ytterliggående konspirasjonsteoriene mot jøder, men målet om å utslette Israel står ved lag. Hva NTB og NRK meldte her i Norge var fake news. Det er offisielt bekreftet også fra Hamas.

Ingen må være i tvil om hva som er BDS-bevegelsens mål. Akkurat som LO, støtter de «rett til å vende tilbake», noe som vil gjøre slutt på verdens eneste jødiske stat. Ikke rart Hamas er så begeistret.

 

Takket være våre medlemmer og støttespillere er alle Med Israel for freds artikler på miff.no gratis tilgjengelig for alle interesserte. Den beste takken du kan gi er å bli medlem (klikk her for å gå til registreringsskjema), bli Fast for Israel! eller trappe opp for Israel på annen måte. Du kan gi en gave med SMS i skjemaet under, til Vipps på 39881 eller bankkonto 78770654539. Med din hjelp kan vi nå enda flere med israelernes perspektiver og beste argumenter!

Forrige artikkelConrad Myrland fra MIFF holder Israel-seminar i Larvik
Neste artikkel– Et fritt Kurdistan blir «et Israel nummer to»
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.