Denne gjengen ønsket seg nye hansker

Men dessverre for Hamas ble en leveranse på tusenvis av miliærhansker stanset.
Regimet på Gaza henretter jevnlig mennesker de mener har samarbeidet med Israel. (Illustrasjonsfoto: Skjermdump fra Youtube)
Hamas' væpnede ving viser seg frem under en parade på Gazastripen. (Illustrasjonsfoto: Skjermdump fra Youtube.)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Israelske myndigheter har stanset et forsøk på å smugle tusenvis av militærhansker til Hamas på Gazastripen. Hanskene var gjemt i en forsendelse med annet tøy.

Smuglerforsøket ble avdekket ved grenseovergangen Kerem Shalom på søndag. Ifølge det israelske forsvarsdepartementet var hanskene på vei til Hamas.

Direktøren ved grenseovergangen Kerem Shalom, Ami Shaked, skryter av sine ansatte. Han sier forsøk på smugle militærutstyr inn til Hamas er «en daglig kamp».

– Vi vil bekjempe smugling til enhver tid. Bare koordinerte og godkjente varer, som ikke hjelper terrororganisasjoner, slipper gjennom, sier Shaked til Jerusalem Post.

Det er ikke første gang Hamas forsøker å misbruke sivile varer i forsøk på å smugle inn ulovlig militærutstyr. Nylig ble tusenvis av militærstøvler stanset ved den samme grenseovergangen. Den gangen var militærutstyret gjemt inn i emoji-tøfler.

Disse militærhanskene ble forsøkt smuglet inn på Gazastripen. (Foto: Forsvarsdepartementet)
Tusenvis av slike militærhansker ble forsøkt smuglet inn på Gazastripen. (Foto: Forsvarsdepartementet)

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise