YouTube hindrer MIFF å vise Hamas sin løgnpropaganda om Holocaust

Hvorfor vil YouTube nekte oss å avsløre løgnene til Hamas?

Skjermdump fra Hamas TV 18. april 2008.

18. april 2008 sendte Hamas TV et innslag hvor jødene ble anklaget for å stå bak Holocaust. Innslaget ble oversatt fra arabisk til engelsk av Palestinian Media Watch og tekstet og publisert på norsk av MIFF. Helt siden 26. august 2008 – i over ti år – har det 47 sekunders lange klippet ligget på MIFFs YouTube-kanal.

Nå har YouTube bestemt seg for å fjerne innslaget, og hevder det er i brudd med retningslinjene. Her er hele budskapet i Hamas sin løgnpropaganda:

I desember 2018 ble et annet YouTube-klipp fra palestinsk TV fjernet fra MIFFs kanal. I over ti år hadde MIFF vist en musikkvideo fra Hamas-TV som viser hvordan terrororganisasjonen oppvigler barn til vold. Etter at MIFF klaget på avgjørelsen, kom videoen tilbake på plass.

Forrige artikkelIsraelske byer forbyr engangsplast ved strendene
Neste artikkel– Iran vil forsyne terrorister på Vestbredden med våpen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.