YouTube hindrer MIFF å vise Hamas sin løgnpropaganda om Holocaust

Hvorfor vil YouTube nekte oss å avsløre løgnene til Hamas?
Skjermdump fra Hamas TV 18. april 2008.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

18. april 2008 sendte Hamas TV et innslag hvor jødene ble anklaget for å stå bak Holocaust. Innslaget ble oversatt fra arabisk til engelsk av Palestinian Media Watch og tekstet og publisert på norsk av MIFF. Helt siden 26. august 2008 – i over ti år – har det 47 sekunders lange klippet ligget på MIFFs YouTube-kanal.

Nå har YouTube bestemt seg for å fjerne innslaget, og hevder det er i brudd med retningslinjene. Her er hele budskapet i Hamas sin løgnpropaganda:

I desember 2018 ble et annet YouTube-klipp fra palestinsk TV fjernet fra MIFFs kanal. I over ti år hadde MIFF vist en musikkvideo fra Hamas-TV som viser hvordan terrororganisasjonen oppvigler barn til vold. Etter at MIFF klaget på avgjørelsen, kom videoen tilbake på plass.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelIsraelske byer forbyr engangsplast ved strendene
Neste artikkel– Iran vil forsyne terrorister på Vestbredden med våpen
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise