YouTube hindrer MIFF å vise Hamas sin løgnpropaganda om Holocaust

Hvorfor vil YouTube nekte oss å avsløre løgnene til Hamas?

Skjermdump fra Hamas TV 18. april 2008.

18. april 2008 sendte Hamas TV et innslag hvor jødene ble anklaget for å stå bak Holocaust. Innslaget ble oversatt fra arabisk til engelsk av Palestinian Media Watch og tekstet og publisert på norsk av MIFF. Helt siden 26. august 2008 – i over ti år – har det 47 sekunders lange klippet ligget på MIFFs YouTube-kanal.

Nå har YouTube bestemt seg for å fjerne innslaget, og hevder det er i brudd med retningslinjene. Her er hele budskapet i Hamas sin løgnpropaganda:

I desember 2018 ble et annet YouTube-klipp fra palestinsk TV fjernet fra MIFFs kanal. I over ti år hadde MIFF vist en musikkvideo fra Hamas-TV som viser hvordan terrororganisasjonen oppvigler barn til vold. Etter at MIFF klaget på avgjørelsen, kom videoen tilbake på plass.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise