Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Hamas TV oppflammer til knivstikking, skyting og kjøretøyangrep

Fra Al-Aqsa TV 12. november 2020.

Memri har publisert et klipp kringkastet av Hamas sin offisielle tv-kanal på Gaza-stripen. I filmen blir israelske soldater og ultraortodokse jøder med våpen angrepet med bil, kniv og angrepsrifler. Til slutt går en ørn, som er symbolet som følger de palestinske angriperne, til angrep på en israelsk soldat som står og sørger på en gravplass for IDF-soldater.

Hamas har et nazi-inspirert charter og står bak dødelige angrep på hundrevis av israelske sivile og sikkerhetsstyrker. 58 norske organisasjoner, anført av Fagforbundet, krevde senest i mai 2020 at Norge legger press på Israel for å få en slutt på landets blokade av Hamas-regimet. Senest i 2017 bekreftet Court of Justice of the European Union at Hamas er en terrororganisasjon. Den fremste politiske utfordreren til Hamas på Gaza-stripen er Islamsk Jihad, en annen islamistisk terrororganisasjon med tette bånd til Iran.

Når 58 norske organisasjoner, uten å stille noen som helst krav til Hamas, krever at «blokaden av Gazastripen heves nå», betyr det i realiteten at de ønsker å gi de islamistiske terrororganisasjonene i området fri adgang til å importere våpen. Hamas, Islamsk Jihad, Al-Aqsa Martyrbrigader, PFLP og andre terrororganisasjoner i Gaza har tidligere brukt smuglede og egenproduserte våpen til å begå massive krigsforbrytelser mot israelsk sivilbefolkning og mot palestinsk sivilbefolkning som de skjuler seg blant.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart