Bombet terrormål etter rakettangrep

Israel ble angrepet fra Gazastripen under feiringen av uavhengighetsdagen.
Det israelske forsvaret angrep flere Hamas-mål på Gazastripen etter et rakettangrep mot det sørlige Israel. (Foto: Twitter)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Det israelske forsvaret angrep fredag morgen Hamas-mål på Gazastripen, etter at palestinske terrorister avfyrte en rakett mot Israel torsdag kveld. Rakettangrepet skjedde under feiringen av Israels 73. uavhengighetsdag.

Ifølge det israelske forsvaret skal jagerfly og helikopter ha angrepet flere mål tilknyttet Hamas etter rakettangrepet. Målene inkluderer et anlegg for våpenproduksjon, en tunell for våpensmugling og en Hamas-militærpost.

– Angrepet ble utført som et svar på rakettangrepet fra Gazastripen mot israelsk territorium tidligere, sier det israelske forsvaret i en uttalelse.

Rakettangrepet førte til at rakettalarmen gikk under feiringen av uavhengighetsdagen i byen Sderot og flere nærliggende lokalsamfunn. Raketten eksploderte på et øde jorde og skal ikke ha forårsaket skader.

Angrepet kom etter en lengre periode med ro langs Gaza-grensen. Forrige rakettangrep var i mars, da det ble avfyrt en rakett mot Beer Sheva, samtidig som statsminister Benjamin Netanyahu drev valgkamp i byen.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise