Hamas er allerede godt i gang med å gjenoppbygge rakettarsenalet sitt

Forbereder seg til neste gang det bryter ut krig med Israel.
Hamas og Islamsk Jihad liker å vise frem rakettene sine på parader på Gazastripen. Rakettene blir i stor grad levert og finansiert av den islamske republikken Iran, som i likhet med Hamas har som mål å utslette den jødiske staten Israel.
 Etter valget 13. september 2021 får Norge det mest anti-israelske Stortinget noensinne. 
 For å fremme Israels sak ➡️ klikk her for å bli medlem i Med Israel for fred (MIFF) nå ⬅️

Hamas er allerede i full gang med å gjenoppbygge sitt massive arsenal av raketter, så de er klare til å angripe Israel igjen ved neste krig, ifølge iranske medier. Hamas skal ha kunngjort til iranske medier at de har gjenopptatt produksjonen av raketter etter at den siste runden med konflikten tok slutt.

Hamas fortalte sine iranske støttespillere at «våre produksjonslokaler og fabrikker har gjenopptatt produksjonen av tusenvis av raketter». I løpet av den elleve dager lange krigen mellom Hamas og Israel i midten av mai avfyrte terrorgruppene på Gazastripen over 4300 raketter mot Israel.

Iran er en av de viktigste støttespillerne til Hamas og Islamsk Jihad, de to største terrorgruppene på Gazastripen, og forsyner dem med både penger, våpen og teknologi. Iranske ledere hadde flere ganger kontakt med Hamas mens kamphandlingene mot Israel pågikk. De skal ha kommet med råd og støttet deres kamp mot Israel. Hamas har offentlig takket Iran for støtten.

Hamas har rundt 15.000 raketter, i tillegg til at Islamsk Jihad har mange. Enkelte raketter skal ha en rekkevidde på 250 kilometer. De fleste rakettene har iransk teknologi. Noen er også produsert i Iran, skriver Jerusalem Post.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise