Israelsk mann gravid

En ung mann som har gjennomgått kjønnsoperasjon sjokkerte det medisinske apparatet ved et sykehus i Israel søndag.

24-åringen sjokkerte da han gikk inn på en akuttavdeling i Sentral-Israel og forklarte at han var gravid. Mannen fortalte at han har gjennomgått kjønnsoperasjon og har vært gravid i sju måneder, skriver Yedioth Aharonoth.

Det er første gang i Israels historie at en statsborger som har skiftet kjønn blir gravid.

Så ut som en mann

– Alle var helt i sjokk. Han så ut som en mann på alle måter og insisterte på at det medisinske apparatet skulle behandle ham som en mann, forklarer en pasient som var tilstede da 24-åringen var innom akuttavdelingen.

Den gravide mannen har gått på hormoner som gjør at kroppen hans ser mer mannlig ut. For tre år siden fjernet han brystene sine sine under en operasjon i USA. Likevel valgte han å ikke fjerne sine produktive organer, noe som altså førte til at han og ektemannen nå venter barn.

Ifølge legene ved avdelingen har hans graviditet gått som normalt og skrev ham derfor ut igjen senere på søndagen.

Hjelper tenåringer
Venner av mannen forteller til den israelske avisen at han ofte hjelper tenåringer som er forvirret når det gjelder deres seksuelle identitet og orientering.

I Israel ønsker i gjennomsnitt én av 400.000 kvinner å skifte kjønn. Vanligvis vil en kjønnsoperasjon for kvinner innebære fjerning av kvinnelige kjønnsorganer og konstruksjon av en penis.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise