Indonesiske leger i Israel for å lære

Fem medisinske eksperter fra Indonesia er i ferd med å fullføre et kurs ved Rambam medisinske senter i Haifa, hvor de lærer å takle menneskeskapte og naturlige katastrofer.

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Fem medisinske eksperter fra Indonesia er i ferd med å fullføre et kurs ved Rambam medisinske senter i Haifa, hvor de lærer å takle menneskeskapte og naturlige katastrofer. 27 leger og sykepleiere fra 17 land deltar i kurset, melder Jerusalem Post. Siden Indonesia ikke har diplomatiske forbindelser med Israel, israelere ikke får innreisetillatelse i landet og det er verdens mest folkerike muslimske stat, er deltakelsen fra de fem ekspertene ganske oppsiktsvekkende. De vil motta sine diplomer neste uke.

Forrige artikkelPA vil ha penger i bytte mot FN-stans
Neste artikkelBarak: – Hadde jeg vært iraner ville jeg prøvd å få atomvåpen
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no