Indonesiske leger i Israel for å lære

Fem medisinske eksperter fra Indonesia er i ferd med å fullføre et kurs ved Rambam medisinske senter i Haifa, hvor de lærer å takle menneskeskapte og naturlige katastrofer.

Fem medisinske eksperter fra Indonesia er i ferd med å fullføre et kurs ved Rambam medisinske senter i Haifa, hvor de lærer å takle menneskeskapte og naturlige katastrofer. 27 leger og sykepleiere fra 17 land deltar i kurset, melder Jerusalem Post. Siden Indonesia ikke har diplomatiske forbindelser med Israel, israelere ikke får innreisetillatelse i landet og det er verdens mest folkerike muslimske stat, er deltakelsen fra de fem ekspertene ganske oppsiktsvekkende. De vil motta sine diplomer neste uke.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise