Utdanning for internasjonale helsearbeidere

Siden 1971 har 750 studenter fra 90 land blitt utdannet i et felles ettårig fellesprogram ved Det hebraiske universitetet og Hadassah sykehuset i Jerusalem.
Glassmaleriene til Marc Zaharovich Chagall i Hadassah-sykehuset i Jerusalem. (Foto: Privat)
Glassmaleriene til Marc Zaharovich Chagall i Hadassah-sykehuset i Jerusalem. (Foto: Privat)

Mange av de tidligere studentene er blitt ledere i sine hjemland og internasjonalt. De arbeider mot sykdommer, ekstrem fattigdom og for god helse rundt om i verden. Studenter fra fattige land får stipender så studiet blir mulig for dem.

Nylig var det for andre gang en gjenforening av tidligere studenter. Det var 70 deltakere fra 20 land, melder Jerusalem Post. De skal bruke ni dager på å gjennomgå nye forskningsresultater på viktige felter innenfor helsesektoren. Blant de landene som har hatt studenter i programmet, er Kina, Albania, Kamerun, Etiopia, Mali, Russland, Sør-Sudan, Tanzania, og mange andre.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise