Ariel Sharon ble operert

Tidligere statsminister Ariel Sharon gjennomgikk tirsdag en operasjon ved Sheba Medical Center.

Israels tidligere statsminister Ariel Sharon. (Foto: Moshe Milner, GPO)
Israels tidligere statsminister Ariel Sharon. (Foto: Moshe Milner, GPO)

Sharon gjennomgikk en velykket bukoperasjon på tirsdag, for å rette på et problem med det intravenøse matingssystemet, melder Ha’aretz.

Etter operasjonen ble han fraktet til Sheba Medical Centers intensivavdeling, før han ble brakt tilbake til enheten for respiratorisk behandling. Sharons helsetilstand, minimal bevissthet, har ikke endret seg etter at han fikk hjerneblødning i 2006.

Den tidligere IDF-generalen, Kadima- og Likud-lederen er nå 85 år gammel.

Forrige artikkelSe Israel-relaterte spørsmål i Stortinget 2009-2013
Neste artikkelIsrael høyt verdsatt i USA
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Kenneth O. Bakken (f. 1985) har jobbet deltid som journalist for MIFF helt fra år 2004. Fra 1. januar 2011 ble han ansatt på fulltid. Bakken har mastergrad i teologi og misjon fra Fjellhaug Internasjonale Høgskole i Oslo. Tlf. 47 17 67 80 E-post kenneth@miff.no
- Bli fastgiver til MIFF på 10 sekund! -