De som boikotter Israel, må fortsette med menssmerter

Men for alle andre gir ny israelsk teknologi håp…

Livia gjør slutt på menstruasjonssmertene. (Skjermdump fra film om Livia)
Livia gjør slutt på menstruasjonssmertene. (Skjermdump fra film om Livia)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Israelske leger og produktutviklere nærmer seg å lansere Livia – et lite teknisk hjelpemiddel som lover å “skru av” kvinners menstruasjonssmerter.

– Apparatet virker ved å stimulere nerver og blokkere smertesignalene som blir sendt til hjernen, skriver Huffington Post.

Menstruasjonssmerter skyldes sammentrekninger i livmorens muskulatur. Det er disse smertene som Livia tar bort uten at du trenger å ta piller. Du fester bare to små plasterlignende anretninger på magen hvor du har smerter. Livia har ingen bieffekter. Du kjøper Livia én gang for alle, og du kan bruke det i årevis.

Livia plasseres på magen der smertene sitter.
Livia plasseres på magen der smertene sitter.

På fundraising-siden Indiegogo.com, hvor produktet forklares i detalj, har Livia fått syv ganger mer i støtte enn det de israelske utviklerne hadde som mål. Dette er et produkt som markedet har tro på. Ifølge planen skal de første ferdige Livia-produktene leveres til kunder i oktober 2016.

Forrige artikkelIran gjennomførte ny test av rakett som kan nå Israel
Neste artikkelTo eldre kvinner knivstukket i Jerusalem
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.