Netanyahu går i karantene

Israels statsminister Benjamin Netanyahu og hans medarbeidere har gått i karantene etter at en rådgiver testet positivt for korona søndag.

Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Statsministeren har bestemt at han skal gå i isolasjon sammen med nære medarbeidere, melder statsministerens kontor tidlig mandag ettermiddag. Søndag ble Netanyahus rådgiver for ultraortodokse spørsmål, Rivka Paluch, bekreftet smittet av koronaviruset. Det er fortsatt uklart når Netanyahu sist var i nær kontakt med henne, skriver Times of Israel.

Netanyahu er i innspurten av forhandlinger om en ny israelsk regjering.

Forrige artikkelIsraelsk oppfinnelse kan forhindre respirator-mangel
Neste artikkelNå kan du lese hele «Løgnindustrien» gratis på nett
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i MIFF. Han utviklet nettstedet på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.