Netanyahu går i karantene

Israels statsminister Benjamin Netanyahu og hans medarbeidere har gått i karantene etter at en rådgiver testet positivt for korona søndag.
Israels statsminister Benjamin Netanyahu. (Foto: Kjetil Ravn Hansen)
ISRAEL ER UNDER ANGREP!

Statsministeren har bestemt at han skal gå i isolasjon sammen med nære medarbeidere, melder statsministerens kontor tidlig mandag ettermiddag. Søndag ble Netanyahus rådgiver for ultraortodokse spørsmål, Rivka Paluch, bekreftet smittet av koronaviruset. Det er fortsatt uklart når Netanyahu sist var i nær kontakt med henne, skriver Times of Israel.

Netanyahu er i innspurten av forhandlinger om en ny israelsk regjering.

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Forrige artikkelIsraelsk oppfinnelse kan forhindre respirator-mangel
Neste artikkelNå kan du lese hele «Løgnindustrien» gratis på nett
Conrad Myrland (f. 1979) er daglig leder og ansvarlig redaktør i Med Israel for fred (MIFF). Myrland ble i 2020 kåret av The Algemeiner «topp hundre personer som positivt påvirket jødisk liv» og av Jewish News Syndicates «40 mest innflytelsesrike talsmenn for Israel i sosiale medier». Myrland utviklet nettstedet miff.no på sin fritid fra januar 2001 til juli 2007. Fra august 2007 har Myrland arbeidet fulltid for MIFF. Myrland har utdannelse i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Stavanger og internett-studier ved Curtin University of Technology, Perth, Australia. I perioden 2001-2005 var han fungerende redaktør, deskansvarlig og journalist i lokalavisen Solabladet. Myrland har vært medarbeider for MIFFs medlemsavis Midtøsten i fokus siden 1995.

Ingen artikler å vise