To kvinner – 49 og 50 år – døde av korona

Antallet døde av koronaviruset er nå oppe i 18 i Israel.

Onsdag har over 9400 blitt smittet av koronaviruset og 71 personer har dødd. (Foto: Magen David Adom)

Før du leser videre, vil vi takke deg som er medlem av MIFF og gjør det mulig for oss å drive dette nettstedet. Er du ikke medlem ennå, vil vi invitere deg til å betale kontingent for 2021 nå. Da gir vi deg resten av år 2020 gratis.

Siden mandag har koronaviruset tatt to nye liv i Israel. To kvinner, 49 og 50 år gamle, døde tirsdag morgen på sykehus. De er de yngste som foreløpig har dødd av viruset i Israel. Begge kvinnene skal ha hatt underliggende sykdom. Antallet døde er nå oppe i 18 personer, skriver Times of Israel.

49-åringen er i israelske medier identifisert som Tamar Peretz Levy fra Lod. Hun etterlater seg tvillinger på fire år, som nå blir foreldreløse. Ektemannen døde av hjerteinfarkt kort tid etter at barna ble født. Ordføreren i byen Lod har lagt ut en melding på Facebook hvor han hyller den avdøde 49-åringen.

«Tamar var en helt, en ingeniør som jobbet i luftfartsindustrien i selskapet Alta, som kjempet i mange år for å etablere en familie og for å bringe tvillingene til verden», skriver ordføreren i Lod, Yair Revivo.

Helsedepartementet i Israel opplyser tirsdag morgen om at det nå er påvist over 4800 smittetilfeller, en økning på over 480 personer de siste 24 timene. Tilstanden er alvorlig for 83 av dem. 69 personer er tilkoplet respirator.

13 av de 18 personene som har dødd av viruset i Israel har vært over 70 år.

Forrige artikkelNå kan du lese hele «Løgnindustrien» gratis på nett
Neste artikkelIsraels første alvorlig korona-syke friskmeldt
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.