Yngste koronaoffer i Israel

Den 37 år gamle mannen hadde flere underliggende sykdommer.
Onsdag har over 9400 blitt smittet av koronaviruset og 71 personer har dødd. (Foto: Magen David Adom)

I Israel er tallet på korona-dødsfall onsdag morgen oppe i 71. Det er 20 nye dødsfall de siste 48 timer. En av dem som de siste dagene har dødd av koronaviruset er en 37 år gammel, skriver nettavisen Times of Israel.

Mannen, som hadde flere underliggende sykdommer, hadde vært innlagt på sykehus i rundt en uke. Han er den yngste som har dødd av viruset i Israel. 37-åringen etterlater seg en kone og to små døtre.

På Soroka medisinske senter i Beersheva døde to menn på 96 og 97 år av viruset. Begge var beboere på sykehjemmet Mishan. Totalt ti personer fra dette sykehjemmet har nå dødd av korona siden utbruddet startet.

På Ichilov-sykehuset i Tel Aviv døde to menn på 75 og 77 år. På Rambam medisinske senter døde en 67 år gammel kvinne, som skal ha hatt flere underliggende sykdommer. En 85 år gammel mann døde på HaEmek medisinske senter.

Antallet påviste koronasmittede Israel er nå oppe i 9404, en økning på 306 personer de siste 24 timene. Tilstanden er alvorlig for 147 av dem. 122 pasienter er tilkoblet respirator.

Selv om antallet døde som følge av koronaviruset fortsetter å øke, så mener ekspertene er det er grunn til optimisme. Antallet pasienter som trenger respiratorhjelp øker veldig sakte. Det kan tyde på at de tiltakene som er iverksatt virker og at kurven er i ferd med å flate ut.

Så langt har 801 israelere blitt friskmeldt etter koronasmitte.

---------

Dersom du savner kommentarfelt for Facebook her under artikkelen, er dette dessverre utenfor MIFFs kontroll. Det kan skyldes din nettleser, innstillinger på din nettleser og/ eller innstillinger i din Facebook-bruker. Kommentarer kan sendes til post@miff.no, eller legges inn på MIFFs Facebook-side.

Lettlest bok på 144 sider - perfekt gave til tenåringer og unge voksne som trenger å få en god smak av Israel.
Bestill den nye boken Israelernes overlevelseskraft

Det er superenkelt å gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Klikk bildet og gi en gave med din mobiltelefon på noen få sekunder. Belastes din neste mobilfaktura.       


Du kan også gi en gave med å sende kodeordet GAVE med SMS til 1948. Standard 250 kroner, skriv eventuelt annet beløp etter GAVE i meldingen. 

Ingen artikler å vise