Yngste koronaoffer i Israel

Den 37 år gamle mannen hadde flere underliggende sykdommer.

Onsdag har over 9400 blitt smittet av koronaviruset og 71 personer har dødd. (Foto: Magen David Adom)

I Israel er tallet på korona-dødsfall onsdag morgen oppe i 71. Det er 20 nye dødsfall de siste 48 timer. En av dem som de siste dagene har dødd av koronaviruset er en 37 år gammel, skriver nettavisen Times of Israel.

Mannen, som hadde flere underliggende sykdommer, hadde vært innlagt på sykehus i rundt en uke. Han er den yngste som har dødd av viruset i Israel. 37-åringen etterlater seg en kone og to små døtre.

På Soroka medisinske senter i Beersheva døde to menn på 96 og 97 år av viruset. Begge var beboere på sykehjemmet Mishan. Totalt ti personer fra dette sykehjemmet har nå dødd av korona siden utbruddet startet.

På Ichilov-sykehuset i Tel Aviv døde to menn på 75 og 77 år. På Rambam medisinske senter døde en 67 år gammel kvinne, som skal ha hatt flere underliggende sykdommer. En 85 år gammel mann døde på HaEmek medisinske senter.

Antallet påviste koronasmittede Israel er nå oppe i 9404, en økning på 306 personer de siste 24 timene. Tilstanden er alvorlig for 147 av dem. 122 pasienter er tilkoblet respirator.

Selv om antallet døde som følge av koronaviruset fortsetter å øke, så mener ekspertene er det er grunn til optimisme. Antallet pasienter som trenger respiratorhjelp øker veldig sakte. Det kan tyde på at de tiltakene som er iverksatt virker og at kurven er i ferd med å flate ut.

Så langt har 801 israelere blitt friskmeldt etter koronasmitte.

Forrige artikkelBoikott-leder: – Trenger ikke boikotte en israelsk vaksine
Neste artikkelTilbake til forhandlinger
Vi ønsker deg velkommen til å kommentere artikkelen!

Med Israel for fred (MIFF) har i våre nettforum og kommentarfelt gitt ytringsfrihet for medlemmer og motstandere siden 2001. Skriv innlegg med ditt egentlige navn og hold deg til saken. Sjikane er uakseptabelt. Unngå all form for spamming. Brudd på retningslinjer vil medføre sletting av kommentarer eller utestengelse. Vennlig hilsen Conrad Myrland, daglig leder og nettredaktør

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Bjarte Bjellås ble journalist i MIFF fra 1. januar 2017. Etter journaliststudier jobbet han i Fædrelandsvennen og Vennesla Tidende.