Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Yngste koronaoffer i Israel

Onsdag har over 9400 blitt smittet av koronaviruset og 71 personer har dødd. (Foto: Magen David Adom)
Den 37 år gamle mannen hadde flere underliggende sykdommer.

I Israel er tallet på korona-dødsfall onsdag morgen oppe i 71. Det er 20 nye dødsfall de siste 48 timer. En av dem som de siste dagene har dødd av koronaviruset er en 37 år gammel, skriver nettavisen Times of Israel.

Mannen, som hadde flere underliggende sykdommer, hadde vært innlagt på sykehus i rundt en uke. Han er den yngste som har dødd av viruset i Israel. 37-åringen etterlater seg en kone og to små døtre.

https://twitter.com/michaeldickson/status/1247814683228360704

På Soroka medisinske senter i Beersheva døde to menn på 96 og 97 år av viruset. Begge var beboere på sykehjemmet Mishan. Totalt ti personer fra dette sykehjemmet har nå dødd av korona siden utbruddet startet.

På Ichilov-sykehuset i Tel Aviv døde to menn på 75 og 77 år. På Rambam medisinske senter døde en 67 år gammel kvinne, som skal ha hatt flere underliggende sykdommer. En 85 år gammel mann døde på HaEmek medisinske senter.

Antallet påviste koronasmittede Israel er nå oppe i 9404, en økning på 306 personer de siste 24 timene. Tilstanden er alvorlig for 147 av dem. 122 pasienter er tilkoblet respirator.

Selv om antallet døde som følge av koronaviruset fortsetter å øke, så mener ekspertene er det er grunn til optimisme. Antallet pasienter som trenger respiratorhjelp øker veldig sakte. Det kan tyde på at de tiltakene som er iverksatt virker og at kurven er i ferd med å flate ut.

Så langt har 801 israelere blitt friskmeldt etter koronasmitte.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart