Nå er antall koronadødsfall oppe i 118

Nesten 12.000 har fått påvist koronaviruset i Israel.
Ambulansemedarbeidere fra ambulansetjenesten Magen David Adom er klare til å hente syke korona-pasienter. (Foto: MDA)

«Alle trenger å lese om Israel på miff.no.» Hvis du er enig, trenger vi deg som medlem av MIFF slik at skoleelever og andre kan få israelske perspektiver gratis tilgjengelig på norsk. Bare en liten brøkdel av våre nettgjester er medlemmer. Klikk her for å registrere deg nå (fra kr. 4,- per uke)

Helsedepartementet opplyser tirsdag morgen om at antall koronadødsfall nå er oppe i 118 i Israel. Antallet påviste smittetilfeller er oppe i 11.868, med 600 nye påviste tilfeller de siste 24 timene, skriver Times of Israel.

Tilstanden er alvorlig for 181 av de smittede, med 136 personer i respirator.

Økt testkapasitet gjør at stadig flere blir testet for koronaviruset i Israel. Det gjennomføres nå nesten 10.000 tester om dagen. Likevel er målet at så mange som 30.000 kan bli testet daglig.

Koronavirusets yngste offer i Israel var en 37 år gammel tobarnsfar, men de fleste som har dødd av viruset har vært eldre personer med underliggende sykdom. Mange har blitt smittet på sykehjemmet de bodde på.

Eksperter mener den relativt sakte økningen i antallet påviste smittetilfeller og pasienter i respirator viser at Israel har virusutbruddet under relativt god kontroll. Så langt er 2000 personer blitt friskmeldt etter å ha blitt smittet.Gi en gave til MIFFs arbeid for Israel

Belastes neste mobilregning

Hjertelig takk for din støtte!

Belastes neste mobilregning

Gi gave til bankkonto 78770654539 dersom du ønsker skattefradrag

Ingen artikler å vise